2021 Yılı Uzlaştırmacı Asgari Ücret Tarifesi

Uzlaştırmacının yaptığı görev neticesinde alacağı üçret, uzlaştırmacının evraklarını tesliminden sonra makul süre içerisinde, uzlaştırmacının şüpheli veya sanık ile mağdur veya suçtan zarar görenin yaşı, eğitimi, sosyal ve ekonomik durumu gibi belirgin farklılıklarını değerlendirmede ve tarafları uzlaştırmadaki becerisi, süreçte gösterdiği gayret, taraf sayısı, uyuşmazlığın kapsam ve niteliği dikkate alınarak Adalet Bakanlığı tarafından belirlenen tarifenin alt ve üst sınırları arasında belirlenirek ödenir. Uzlaşma sürecinde uzlaştırmacının yaptığı giderler ayrıca uzlaştırmacıya ödenir.

2021 yılı için Adalet Bakanlığı tarafından belirlenen tarife ve bu tarifeye ait Resmi Gazete sayfasına ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız. Tarifeler daha görsel kalitenin yüksek olması amacıyla JPEG ve PDF formatında paylaşılmıştır. Sitemizden Uzlaştırmacıların kullandığı tüm evrakları ve uzlaştırma raporu örneklerini Word formatında kolaylıkla indirebilirsiniz.

2021 Uzlaştırmacı Asgari Ücret Tarifesi PDF Formatı
2021 Uzlaştırmacı Asgari Ücret Tarifesi JPeg Formatı
Resmi Gazete Linki

Sitemizden Uzlaştırmacıların kullandığı tüm evrakları ve uzlaştırma raporu örneklerini çeşitleri paylaşılmaktadır. İlgili sayfamıza ulaşmak için bulmak istediğiniz evrakı arama motorumuza yazarak uzlaştırmacının kullandığı evraklar sayfasında paylaşılan tüm evrakları ve rapor örneklerininin paylaşıldığı örnek rapor örnekleri sayfasına ulaşarak burada bulunan örnekleri rahatlıkla Word formatında kolaylıkla indirebilirsiniz.

Faydası olacağı kanaatiyle aşağıda paylaşmış bulunduğumuz linkleri tıklayarak yıllara göre uzlaştırmacı asgari ücret tarifeleri ve bu tarifeye ilişkin Resmi Gazeteleri paylaşmış bulunduğumuz web sitemize ilişkin sayfalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz

Geçmiş Yıllar Uzlaştırmacı Asgari Ücret Tarifesi

Aşağıdaki butonu kullanarak UYAP uzlaştırma portalına rahatlıkla girebilirsiniz.

Yönetici admin

Merhaba, ben Öncay, dilekceindir.com'un kurucusuyum, siteyi kurarken temel amacım, herkesin anlayabileceği sade bir site hazırlamaktı. Okumak istediğiniz yazıların veya indirmek istediği belgeleri rahatlıkla ulaşabilmenizi ve birkaç tıkla halletmenizi hedefledim. Umarım amacıma ulaşmışımdır. İyi çalışmalar diliyorum.

İlginizi çekebilir

Tasarruf tedbirlerine uymamak

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 125/A-c maddesi gereğince kamu görevlisi ‘kurumları tarafından uygulanmasına karar verilen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir